Om os

Ejendomsfirmaet Vestsjælland er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, som ikke er tilknyttet hverken kreditforeninger, pengeinstitutter eller forsikringsselskaber, men samarbejder uforpligtende med alle. Vi har således ikke forpligtet os til, at anbefale bestemte kreditforeninger, banker eller forsikringsselskaber hvilket giver os mulighed for at råde Dem bedst og billigst ved køb, salg og vurdering af alle former for ejendomme.

Vi har siden 1984 beskæftiget os med formidling af alle typer ejendomme i hele Vestsjælland, bl.a. har vi et stort lokalkendskab i Gørlev og Høng området inden for liebhaveri, fritidshuse, nedlagte landbrug samt villaer.

Vi tilbyder altid SOLGT eller GRATIS og hos os er det den personlige service vi sætter højt fra start til afslutning af et salgsforløb.

Ønsker du en uforpligtende salgsvurdering af din ejendom, kan du bestille den her på siden eller ringe på telefon 2445 2423.

Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 7025 3666.